NFT project

VERIFICATION

We take great pride to mint NFTs and FTs on Cardano blockchain. Here are all details you need to ensure our NFTs and FTs PS Max Zaxster. Check our policy ID to ensure NFTs and FTs which you are buying are minted by PS Max Zaxster. A Policy ID is used to verify the authenticity of all tokens. Always use your due diligence and cross-check Policy ID's before purchasing ANY artist's artwork to avoid becoming a victim of scams and counterfeit art. Always verify the Policy ID'S for the artwork you intend to purchase.

paintings season 1

Policy id: 9a91b4a1b14840291bb00e99f395475ec9877c2d7874c3d3bc4a248b

This policy is closed and no other nft or ft will be added.

paintings season 2

Policy id: 585f042622bebacfe75f6b0d64d4ca2020c1d3ae2645b2d28a8ba7c8

Policy id will be locked in august 2022.

All already minted NFTs and FTs will not be minted again.

NFT catalogue

ABOUT THE PROJECT

We are Max Zaxster painting studio from Slovenia. We are doing NFTs and FTs on Cardano blockchain. They all are made from original paintings of our painters: Max Zaxster, Mario Rosetti and Ula G. Lipowitz. If you would like to collect our NFTs or FTs please check our account on Galaxyof.art and Tokhun.io. For all information how to get free nfts or fts from us please take a look on our token catalogue.

Predstavljamo vam še eno posebno dušo, ki karakterno povsem ustreza ostalim ustvarjalcem v ateljeju Max Zaxster. Lahko bi rekli, da smo se našli skupaj po mnogo letih in končno začutili bližino sorodnih duš. Ula je zelo komplicirana osebnost, vendar je zelo dobra po srcu. So obdobja, ko ni pri volji za ustvarjanje, in jo v to ne bi prepričal niti kup denarja. Ustvarja, ko začuti katarzo in posledično navdih. Ula nam je omenila dogodek, ki se je zgodil nedolgo nazaj. Med vožnjo po avtocesti je dobila navdih za sliko. Ustavila se je na odstavnem pasu, izvlekla iz prtljažnika svojo slikarsko opremo in pričela slikati. Slika, ki je nastala, je bila naravnost izzivalna, kot podoba Ule ob avtocesti z mimo drvečimi avtomobili. Ula je velika ljubiteljica živali. Doma ima kanarčka, ki mu je nadela ime Kandinski. Vasilij Kandinski je eden njenih vzornikov. Kanarček pa je tako pisanih barv, da je preprosto moral dobiti njegovo ime. Ula se najbolj odklopi od resničnega sveta, kadar ustvarja abstraktne slike. Sama pravi, da je slikanje zanjo neke vrste meditacija. Ob tem, ko se posveti sliki in prelivanju različnih barv, se ji duša popolnoma »odklopi« od telesa in včasih, šele ob tem, ko je slika končana, vidi kaj je dejansko ustvarila. Za Ulo ima duhovnost poseben pomen. Kadar ustvarja razne afirmacije in mandale se skozi njeno telo prelivajo posebni občutki. Pravi, da se jo takrat dotakne neka nadnaravna sila. V preteklosti je za osebo ki je zbolela za rakom, ustvarila prav posebno mandalo. Vse barve in vzorci, ki so se ji pojavili v glavi, so bili uglašeni z obolelo osebo. Kmalu po izročitvi slike, se je oboleli osebi začelo zdravstveno stanje drastično izboljševati. Ula pravi, da je pomembno, da posameznik vsaj pol ure dnevno zre v takšno mandalo in se medtem odklopi iz realnega sveta. Takrat se duša iz fizičnega sveta preseli v svet svetlobe, kjer se v astralnem telesu ustvarijo ekstremne energije. Te se ob povratku v fizično telo spremenijo v nekaj čudežnega. Seveda mora biti posameznik umsko odprt do takšnih stvari, sicer si lahko v telesu ustvari blokado. V tem primeru energije iz sveta svetlobe ne bodo dosegle fizičnega telesa, temveč se bodo od njega odbijale, kot puščice od železnega ščita. Ula v svoj ustvarjalni svet težko odpre vrata nekomu iz zunanjega sveta. Tudi ekipa našega ateljeja je potrebovala kar nekaj časa, da je uspela navezati stik z njo in jo pripeljati pod naše okrilje. Kako bi torej z nekaj besedami opisali Ulo G. Lipowitz? Nadarjena, posebna, duhovna, predvsem pa ekstravagantna. Vse te lastnosti ji dajejo poseben čar, saj se v njenih delih najde toliko skrivnosti, da lahko posameznik vidi v sliki popolnoma drugačne stvari. Z njenimi slikarskimi stvaritvami lahko zlahka odtavamo v njen duhovni svet in spoznamo skrivnosti, ki jih je s pomočjo bitij iz metafizičnega sveta na svojih slikarskih delih razkrila tudi nam.

nazajPaintings collection season 1


Max Zaxster / Outremer

Serigraphy Outremer is made of 5 different fts and one nft, they are all made of original Max Zaxter paintings. First to collect 5 minted tokens gets free NFT of this serigraphy.

Viva Fidel

10 FTs minted

Paradise Island

8 FTs minted

Mwaka Kogwa

6 FTs minted

Zanzibar"s dhow

4 FTs minted

Salthy bread

2 FTs minted

The business

Only 1 NFTs mintedMax Zaxster / Hedonia

Serigraphy Hedonia is made of 13 different fts and one nft, they are all made of original Max Zaxter paintings. First to collect 13 minted tokens gets free NFT of this serigraphy.

Score for pleasure

14 FTs minted

Intermezzo

13 FTs minted

Hidden corner

12 FTs minted

Soirea

11 FTs minted

Vagabund diary

10 FTs minted

First violin

9 FTs minted


Eve temptation

8 FTs minted

Double C

7 FTs minted

Juicy composition

6 FTs minted

Golden dreams

5 FTs minted

First league

4 FTs minted

Dolce vita

3 FTs minted


In wine veritas

2 FTs minted

Wine mother

Only one NFTs minted


Mario Rosetti / Rosetti"s Fiery mud puzzles

Everyone who collects all six puzzles gets a free token of the assembled puzzle. When you collect all the tokens please contact us through one of our channels.

Exhaust

120 NFTs minted

Moonlight

100 NFTs minted

Fire

80 NFTs minted

Suspension

60 NFTs minted

Tire

40 NFTs minted

Transmission

20 NFTs minted


Mario Rosetti / Rosetti"s Time Traveler puzzles

Everyone who collects all six puzzles gets a free token of the assembled puzzle. When you collect all the tokens please contact us through one of our channels.

Blinker

120 FTs minted

Tires

100 FTs minted

Windshield

80 FTs minted

Light

60 FTs minted

License plate

40 FTs minted

Car doors

20 FTs minted


Paintings collection season 2

Max Zaxster

Peaceful sailing

5 NFTs minted

Collapsing world

3 NFTs minted

Golden Michelin

3 FTs minted

Dragon Aura

5 FTs minted

Metropolitano

5 NFTs minted


Greengosi

5 NFTs minted

Scared

5 NFTs minted

Golden Bride

5 NFTs minted

Warning Chateau Margaux 200

Only one NFT minted


Mario Rosetti

Flying Francesca #116

10 NFTs minted

Motocross rider Francesca Nocera 5 x Italian champion, 2 and 3 place World Champ Gp's, 7 overall world champ 2015.

Francesca Nocera

5 NFTs minted

Adrenalin Mood

5 NFTs minted


Ula G. Lipowitz

Effusion

5 NFTs minted

Pandemic

5 NFTs minted

Death river

5 NFTs minted

Winter wind

5 NFTs minted


Rage

1 NFT minted

Atlantis

1 NFT minted

Polaris

1 NFT minted

Tidal Wave

1 NFT minted

Farewell

1 NFT minted